Skip to main content

You are the best!

You are the best! Yes! Because you are created for change the world. You have this power. Every day upgrade yourself and learn new things. Only this way can bring you success. Just do it... every time when you lose your road repeat these words to yourself:

I am number one!
I am incredible!
I can change the wold!
...because I'm a human which has brain and invisible power. I will be a legend, because i believe myself.
I believe in my dreams and they will be a real if i go up every time!

Comments

Popular posts from this blog

10 неща, които не трябва да правите в отношенията с хората

Никога не се доверявайте напълно – подлъгвайки се от външния вид на хората, случва се понякога да им се доверим напълно, но това е нож с две остриета. Често удара идва от най-близките в момент, който не очакваме. А резултата от това за някои е непоносим, ако например имате слаба психика, възможно е да се стигне до скандал и други конфликти, които не са желателни и биха объркали положението още повече.
Не се привързвайте прекалено към някого – едно от нещата, на които трябва много да внимавате. Това е по-опасно и от т.1, защото привързването към даден човек води до силни емоционални състояния и в момент на раздяла резултатите са потресаващи. Това е често срещано явление при хората в млада възраст. Наблюдава се при хората, които имат любовна връзка или тепърва им предстои. Обикновено повечето хора не знаят какво искат и се случва да дадат някаква надежда на хората срещу тях, а това не е желателно, когато намеренията не са сериозни.
Бъдете мистериозни – никога не откривайте картите си напъ…

Predpriemach.com се очертава най-големият форум за онлайн бизнес в България

Форумът за онлайн бизнес и предприемачество Predpriemach.com, който е помощен инструмент на мнозина в онлайн сферата, продължава да е на върха.
Факт! До ден днешен нито един форум в тази насока не успя да го изпревари.
Ако сте решили да се занимавате с онлайн бизнес, имате умения по дизайн, оптимизация, писането на текстове е удоволствие за вас или пък сте копирайтър, който търси клиенти, то това място е точно за вас. И не само... форумът обхваща почти всички дискусии и теми свързани с онлайн предприемачество.
Ако сте начинаещ webmaster и имате проблем за разрешаване, винаги ще се намери някой, който да ви помогне, било то със съвет или материално.
Разбира се, както във всеки и в този форум има хейтъри, но вие не обръщайте внимание на тях. Най-силното оръжие срещу тъпаците е мълчанието. Буууум! :)
В момента форумът има кампания "Успей с нас!" към който всеки може да се присъедини. Както казах, форумът е много полезен и информативен, няма да съжалявате, ако метнете едно око.
Това е …

+200 англо-езични директории!

Преди време се сетих, че бях писал в форум Predpriemach.com пост, който съдържа над 200 англо-езични директории и реших да споделя същия пост тук с вас. Списъка лично съм го правил аз, но нека отбележа, че от древни времена не съм го проверявал относно повторни актуализации. 
Затова, моля да ме извините, ако някои сайтове вече не работят или текущите са променили типа си. В случай, че ми остане свободно време, ще обновя списъка отново. А ето и изненадата...
1.http://www.a1webdirectory.org/
2.http://www.pakranks.com/
3.http://www.thedailysubmit.com/
4.http://www.thehillel.org/
5.http://wldirectory.com/
6.http://www.seodirectoryonline.org/
7.http://www.prolinkdirectory.com/
8.https://viesearch.com/ (потвърди ел. поща)
9.http://gosearchdirectory.com/
10.http://www.dracodirectory.com/
11.http://www.submit2ukdirectory.com/
12.http://www.addgoodsites.com/
13.http://www.alive-directory.com/
14.http://www.acedirectory.org/
15.http://www.one-sublime-directory.com/
16.http://www.activdirectory…