Skip to main content

Hacker music (part 1)

I want to tell you some good music for hacking or concentration for do important job.

3D Stas - Reglament
3D Stas - Grab and Run
3D Stas - Newest West
10  Illuminati - Fatboy Slim (featuring Bootsy Collins)
11  Absurd (Whitewash Edit)  Fluke - Tomb Raider
DDOS HACKING THEME 2.0
Dunkirk - Supermarine - Hans Zimmer (OFFICIAL)
Fluke - Atom Bomb
Fluke - Switch_Twitch (Need For Speed Underground 2 Sound
Steve - Jablonsky
The Dark Knight Soundtrack - Im Not a Hero by Hans Zimmer
3D Stas - Lost Civilization
3D Stas - That One

Comments are welcome! :]

Comments

Popular posts from this blog

10 неща, които не трябва да правите в отношенията с хората

Никога не се доверявайте напълно – подлъгвайки се от външния вид на хората, случва се понякога да им се доверим напълно, но това е нож с две остриета. Често удара идва от най-близките в момент, който не очакваме. А резултата от това за някои е непоносим, ако например имате слаба психика, възможно е да се стигне до скандал и други конфликти, които не са желателни и биха объркали положението още повече.
Не се привързвайте прекалено към някого – едно от нещата, на които трябва много да внимавате. Това е по-опасно и от т.1, защото привързването към даден човек води до силни емоционални състояния и в момент на раздяла резултатите са потресаващи. Това е често срещано явление при хората в млада възраст. Наблюдава се при хората, които имат любовна връзка или тепърва им предстои. Обикновено повечето хора не знаят какво искат и се случва да дадат някаква надежда на хората срещу тях, а това не е желателно, когато намеренията не са сериозни.
Бъдете мистериозни – никога не откривайте картите си напъ…

Predpriemach.com се очертава най-големият форум за онлайн бизнес в България

Форумът за онлайн бизнес и предприемачество Predpriemach.com, който е помощен инструмент на мнозина в онлайн сферата, продължава да е на върха.
Факт! До ден днешен нито един форум в тази насока не успя да го изпревари.
Ако сте решили да се занимавате с онлайн бизнес, имате умения по дизайн, оптимизация, писането на текстове е удоволствие за вас или пък сте копирайтър, който търси клиенти, то това място е точно за вас. И не само... форумът обхваща почти всички дискусии и теми свързани с онлайн предприемачество.
Ако сте начинаещ webmaster и имате проблем за разрешаване, винаги ще се намери някой, който да ви помогне, било то със съвет или материално.
Разбира се, както във всеки и в този форум има хейтъри, но вие не обръщайте внимание на тях. Най-силното оръжие срещу тъпаците е мълчанието. Буууум! :)
В момента форумът има кампания "Успей с нас!" към който всеки може да се присъедини. Както казах, форумът е много полезен и информативен, няма да съжалявате, ако метнете едно око.
Това е …

+200 англо-езични директории!

Преди време се сетих, че бях писал в форум Predpriemach.com пост, който съдържа над 200 англо-езични директории и реших да споделя същия пост тук с вас. Списъка лично съм го правил аз, но нека отбележа, че от древни времена не съм го проверявал относно повторни актуализации. 
Затова, моля да ме извините, ако някои сайтове вече не работят или текущите са променили типа си. В случай, че ми остане свободно време, ще обновя списъка отново. А ето и изненадата...
1.http://www.a1webdirectory.org/
2.http://www.pakranks.com/
3.http://www.thedailysubmit.com/
4.http://www.thehillel.org/
5.http://wldirectory.com/
6.http://www.seodirectoryonline.org/
7.http://www.prolinkdirectory.com/
8.https://viesearch.com/ (потвърди ел. поща)
9.http://gosearchdirectory.com/
10.http://www.dracodirectory.com/
11.http://www.submit2ukdirectory.com/
12.http://www.addgoodsites.com/
13.http://www.alive-directory.com/
14.http://www.acedirectory.org/
15.http://www.one-sublime-directory.com/
16.http://www.activdirectory…